Tag: shitjeve

Mercedes rrezikon ndalimin e shitjeve në Gjermani?

26/08/2020

Ndalimi i shitjeve do të garantojë një sasi të madhe parash nga kompania finlandeze Nokia. Nokia mund të ketë ‘dështuar’ t’i bëjë konkurrencë rivalëve të ... Read More

Kërkesat për iPhone 11 tejkalojnë pritshmërinë

17/09/2019

Apple ka ndaluar prej kohësh publikimin e shifrave të shitjeve për iPhone-et e tyre (ka të ngjarë të ndajnë së shpejti disa numra paraprak), kështu ... Read More

Të hyrat e Xiaomit u rritën 27 për qind në çerekun e parë të 2019-ës

20/05/2019

Prodhuesi kinez i telefonave të mençur, Xiaomi, raportoi shifra pozitive të shitjeve për çerekun e parë të vitit 2019. Besohet që ky rezultat është ndihmuar ... Read More

Së shpejti mund të shohim produkte të promovuara në Google images

06/03/2019

Në një blog post të ri, nënkryetari i kompanisë për Menaxhimin e Produktit dhe Shitjeve, Surojit Chatterjee, theksoi synimin e Google për të filluar eksperimentimin ... Read More

LG shpreson që modelet e reja me “forma të ndryshme faktorësh” do të rrisin shitjen e telefonave (Foto)

31/01/2019

Si pasojë e numrit të dobët të shitjeve, LG ka vuajtur gjatë viteve të fundit shumë humbje dhe nuk ka mundur të bëjë investime të ... Read More

Amazon revolucionarizon blerjet nëpërmjet internetit me ‘dhomën virtuale për të provuar rrobat’ (Foto)

28/01/2019

Gjiganti i shitjeve përmes internetit, është duke e zhvilluar një aplikacion, me anë të së cilit blerësit mund të gjejnë veshjet më të përshtatshme për ... Read More