Tag: Shkak

Këta janë shkaktarët e erës së keqe të gojës: Ndonjë me siguri do t’ju befasojë!

14/06/2019

Era e pakëndshme mund të jetë shumë e keqe. Për shkak të saj mund të vuani madje edhe jetën shoqërore dhe komunikimin në përgjithësi.Dora në ... Read More

Dhimbjet në fund të barkut, kurat natyrale që ua largojnë “si me dorë”

28/05/2019

Femrat shpesh përjetojnë dhimbje në fund të barkut për shkak të menstruacioneve. Por dhimbja e barkut është një çështje që nuk i përket vetëm grave, ... Read More

Mediat serbe: Përfaqësuesit e Listës Serbe kthehen në Mitrovicë

28/05/2019

Funksionarët dhe anëtarët e Listës Serbe, të cilët janë në Beograd, për shkak të seancës së Kuvendit të Serbisë, kanë udhëtuar këtë mëngjes për në ... Read More

Aktakuzë për arratisje të personit të privuar nga liria

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.S., për shkak të veprës penale ‘’Arratisja e personit të privuar nga liria’’. Sipas aktakuzës, ... Read More

Përse kërpudhat nuk bën t’ia japim fëmijëve: Dëmi ia kalon dobisë!

23/05/2019

Dëmin momental për shkak të përdorimit nuk e kompenson dobia, as vlerat nutritive të cilat i kanë kërpudhat Këshilla është që nga ushqimi plotësisht të ... Read More

Syri i thatë

23/05/2019

Prodhimi i lotëve gjatë moshës zvogëlohet edhe për shkak të çrregullimeve të shumta nga inflamacioni dhe stresi që u nënshtrohet aparati i lotëve, andaj edhe ... Read More

Ndryshimet klimaterike nxisin dhimbjen e kokës

23/05/2019

Ndryshimi i menjëhershëm i veçorive klimaterike si presioni, temperatura, lagështira dhe era, mund të bëhet shkak për fillimin e dhimbjes së kokës. Kushtet klimaterike janë ... Read More

Pëlcet gypi, një pjesë e Prishtinës pa ujë deri në orën 18:00

12/05/2019

Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka njoftuar se për shkak të pëlcitjes së gypit, një pjesë e qytetit do të mbetet pa ujë të pijshëm sot deri ... Read More

Gjethet e fikut dhe vetitë çudibërëse për shëndetin

11/05/2019

Që të gjithë e njohin fikun për shkak të frutit të shijshëm dhe të ëmbël, por shumë pak e dinë se vetitë e tij nuk ... Read More

Një muaj paraburgim të dyshuarit për vrasjen e para 30 vjetëve

08/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë ia ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit H.Z. për shkak të dyshimit se kishte kryer një vrasje në shenjë ... Read More

Shkaku i shiut shtyhet vrapimi në mbështetje të fëmijëve me autizëm

05/05/2019

Për shkak të reshjeve të shiut është shtyrë për një ditë të pacaktuar mini-maratona “Vrapo edhe Ti” në mbështetje të fëmijëve me autizëm. Sot ishte ... Read More

Deputeti i PDK-së kërkon unitet politik në Kosovë

05/05/2019

Për shkak të shumë proceseve që kanë stagnuar në Kosovë njohës të çështjeve politike, por edhe opozita po konsiderojnë se vendi çdo ditë e më ... Read More