Tag: shkaktuara

Sukrepi, skuqja dhe të kruarit e lëkurës mund të jenë shenjë e kancerit

17/12/2019

Lëkura e skuqur dhe sukrepi mund të jenë shenjë e shumë gjërave, zakonisht të shkaktuara me reagim alergjie ndaj ndonjë produkti kozmetik, ndërsa mund të ... Read More

Sukrepi, skuqja dhe të kruarit e lëkurës mund të jenë shenjë e kancerit. Si të mësoni kur gjendja është serioze

16/12/2019

Lëkura e skuqur dhe sukrepi mund të jenë shenjë e shumë gjërave, zakonisht të shkaktuara me reagim alergjie ndaj ndonjë produkti kozmetik, ndërsa mund të ... Read More

Simptomat nga i nxehti që nuk duhet t’i injoroni

03/08/2019

Me mijëra njerëz vdesin çdo vit nga komplikacionet e shkaktuara nga i nxehti ekstrem, përfshirë sfilitjen dhe goditjen nga i nxehti. Pikërisht për këtë preferohet ... Read More

Si të mbrohemi nga të nxehtët e verës

27/06/2019

Me mijëra njerëz vdesin çdo vit nga komplikacionet e shkaktuara nga i nxehti ekstrem, përfshirë sfilitjen dhe goditjen nga i nxehti.Ekspertët e Institutit të Shëndetit ... Read More

Është krijuar një fashë që riparon dëmtimet e zemrës

07/06/2019

Një fashë, e cila përmban qeliza që mund të riparojnë dëmtime të shkaktuara nga sulmet në zemër është e gatshme për të hyrë në përdorim, ... Read More

“Draft-rezoluta për krimet serbe në Kosovë e vonuar, duhet një Gjykatë Speciale për të gjykuar gjenocidin serb”

02/05/2019

Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb, e cila u diskutua sot ... Read More

Shikojini me kujdes, çfarë ju thonë duart për shëndetin

21/04/2019

Simptomat e këtilla mund të jenë të shkaktuara nga sëmundje specifike apo mungesa e nutrienëve në organizëm. Mbase dini t’i dalloni disa te vetja? 1. ... Read More

Analistët për incidentet në Beograd dhe Tiranë: Veprime jo normale dhe rrjedhojë e idesë për ndarje të Kosovës

06/04/2019

Me incidente të shkaktuara nga pala serbe janë përcjellur Samiti i Dytë Dixhital i vendeve të Ballkanit Perëndimor që u mbajt në Beograd dhe konferenca ... Read More