Tag: shkatërrojnë

Njerëzimi rrezikohet nga shfarosja totale

07/11/2019

Në një intervistë për BBC, Gorbaçov kërkon nga Rusia dhe Shtetet e Bashkuara të shkatërrojnë arsenalin e armëve bërthamore. “Për sa kohë që ekzistojnë armët ... Read More

Porosia e studiuesve: Lani dhëmbët kundër demencës!

12/06/2019

Bakteret „Gingivitis“ që gjenden në hapësirën e gojës dhe grykës mund të depërtojnë deri në tru. Aty ato shkatërrojnë qelizat nervore dhe mund të shkaktojnë ... Read More

E dhimbshme: Zjarret në pyje po asgjësojnë edhe botën shtazore (Foto)

31/03/2019

Zjarret e shumta që po shkaktohen në  pyjet e Kosovës nuk po djegin dhe shkatërrojnë vetëm drunjtë dhe bimët e tjera, por edhe po asgjësojnë ... Read More

VMRO-DPMNE: Qytetarët meritojnë president që do ta drejtojë shtetin drejt fitoreve të reja

18/02/2019

18 Shkurt 2019 / 14:17 LSDM-ja dhe Zoran Zaevi për çdo ditë e shkatërrojnë Republikën e Maqedonisë. Karteli kriminal sillet me shtetin si pronësi private. ... Read More