Tag: shkelin

Twitter ndëshkon udhëheqësit botërorë që shkelin rregullat

22/10/2019

”Tani e tutje nuk do të jetë më e mundur të komentosh, të përgjigjesh apo të pëlqesh në mesazhet politike që do të shkelin rregullat ... Read More

Shqipëri, 10 vjet burg për abuzuesit e standardeve të sigurisë ushqimore

02/05/2019

Personat që shkelin sigurinë ushqimore dhe që ndryshojnë afatin e skadimeve e ushqimeve do të dënohen me 10 vjet burg. Kështu theksoi kryeministri i Shqipërisë, ... Read More

Vozitësi thyen rregullat, bën kthimin e veturës në vend të ndaluar – në një rrugë të Prishtinës (Video)

02/05/2019

Nuk janë të pakta rastet kur vozitësit shkelin rregullat e komunikacionit. Një rast i tillë ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në Prishtinë, më saktësisht ... Read More