Tag: shkuara

Pesë iluzione optike që do t’ju vënë trurin në punë

14/03/2019

Eksperiencat tona të shkuara, dëshirat e fshehura janë përgjegjëse për iluzionet tona optike Truri ynë është përgjegjës në kërkim të modeleve, prandaj shpeshherë nuk i ... Read More

Gara për ‘Këpucën e Artë’ 2018-19: Messi, Mbappe, Ronaldo dhe të tjerët

28/01/2019

Edhe këtë edicion sulmuesit janë në formë të lartë, ata që edhe në sezonet e shkuara kanë treguar formë të lartë. ‘Lufta’ për ‘Këpucën e ... Read More

Shqipëria për siguri renditet me Kubën

04/12/2018

A e keni menduar ndonjëherë çfarë i lidh Shqipërinë me Kubën? Nuk është e shkuara komuniste. Por, në një studim të fundit, renditen në të ... Read More

Tiranë, kongres shkencor për gjuhën turke në Ballkan

19/05/2017

Kongresi shkencor me temë “E shkuara, e tashmja dhe e ardhmja e mësimit të turqishtes në Ballkan”, ka mbledhur së bashkë në Tiranë, studiues, profesorë ... Read More