Tag: Shkupit

Butel dhe Çair, procesi i votimit po vazhdon normalisht

21/04/2019

Alsat 2019-04-21T16:12:13+02:00 Në komunat Butel dhe Çair të Shkupit, procesi i votimit po vazhdon normalisht, me disa vërejtje të vogla. Këto të fundit kanë të ... Read More

Shkup, në 12 aksidente trafiku janë lënduar dhjetë persona

18/04/2019

Alsat 2019-04-18T09:26:44+02:00 Në rajonin e Qytetit të Shkupit gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 12 aksidente trafiku në të cilat në gjashtë më lehtë ... Read More

Zbatimi i shqipes në gjykata dhe prokurori

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T16:01:11+02:00 Prokuroria Themelore Publike e Shkupit si dhe Prokuroria për ndjekje të krimit të organizuar, kanë plotësuar memorandumet dhe vulat me përcaktuesin gjeografik të ... Read More

Saldohen pusetat në sheshin e Shkupit

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T11:08:29+02:00 Pusetat e sheshit të Shkupit sot do të saldohen nga ana e ekipeve të ndërmarrjes publike “Ujësjellësi dhe Kanalizime”. Nga kjo ndërmarrje publike ... Read More

Stadiumi i Shkupit do të emërohet “Toshe Proevski”

09/04/2019

Alsat 2019-04-09T12:00:46+02:00 Në seancën e sotme të Qeverisë është vendosur që stadiumi i qytetit të Shkupit të emërohet “Toshe Proevski”, ka njoftuar në profilin e ... Read More

Ndërprerje të mundshme në furnizimin me ujë në Vizbeg

05/04/2019

Alsat 2019-04-05T10:03:59+02:00 Konsumatorët e Vizbegut të Shkupit sot mund të mbesin pa ujë. Siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, për shkak të ... Read More

Gjashtë aksidente trafiku në Shkup, më lehtë janë lënduar pesë persona

04/04/2019

S A 2019-04-04T08:19:26+02:00 Në rajonin e Shkupit gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur gjithsej gjashtë aksidente trafiku prej të cilave në tre më lehtë ... Read More

PSP-ja kërkon që Çavkov të dëshmon për rastin “Tortura”

02/04/2019

S A 2019-04-02T14:29:28+02:00 Lube Boshkovski nuk është ankuar për vendosjen e tij në burgun e “Shkupit”, ku kishte vuajtur paraburgimin por i njëjti kishte ankesa ... Read More

Seanca të reja për lëndët “Talir”, “Tortura” dhe “Tarifa” të PSP-së

02/04/2019

S A 2019-04-02T08:20:27+02:00 Në Gjykatën Penale të Shkupit sot janë caktuar seanca të reja për rastet “Talir, “Tortura” dhe “Tarifa” të Prokurorisë Speciale Publike. Në ... Read More

Aksident në Gërçec të Sarajit, lëndohet një fëmijë 7 vjeçar

01/04/2019

Alsat 2019-04-01T11:54:49+02:00 Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në komunën Saraj të Shkupit, por fatmirësisht pa viktima. Sipas policisë, të dielën, më datë 31.03.2019 në ... Read More

Shkupi pa infrastrukturë adekuate për biçikleta

30/03/2019

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov thotë se viteve të fundit është punuar shumë pak në sigurimin e infrastrukturës për biçikletat prandaj thotë se ... Read More

Qytetarët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm

22/03/2019

22 Mars 2019 / 13:59 Banorët e Shkupit pinë ujë të pastër dhe të shëndetshëm dhe nuk duhet të brengosen nëse ka mjaftueshëm, me çfarë ... Read More