Tag: shkurorëzuar

Pas tre ndarjeve, Cheryl ende beson në “princin me kali të bardhë”

11/01/2019

Cheryl gjatë muajit gushtë të vitit të kaluar ishte shkurorëzuar nga i dashuri Liam Payne, me të cilin ajo ishte dy vjet e gjysmë në ... Read More

Gazeta “National Enquirer” posedon mesazhet e dashurisë mes Bezosit dhe Sanchezit

11/01/2019

Njeriu më i pasur në botë është raportuar se është shkurorëzuar për shkak të një prezantuese televizive. Jeff Bezos i ka dhënë fund martesës 25-vjeçare ... Read More

Edhe pse janë marrë vesh rreth kujdestarisë së fëmijëve, Jolie ia ndalon Pittit të takohet me ata

09/01/2019

Angelina Jolie dhe Brad Pitt tashmë ka kohë që janë shkurorëzuar edhe përmes proceseve gjyqësore. Megjithëse janë marrë vesh edhe sa i përket kujdestarisë së ... Read More