Tag: shmangni

Përgatiteni në shtëpi: Limonada me livando që i shëron dhimbjet e kokës dhe ankthin

24/05/2019

Është thuajse e pamundur ta shmangni stresin. Është kudo – në shtëpi, zyre dhe çdo herë që dilni. Ankthi është problem i zakonshëm këto ditë, ... Read More

Jeni lodhur me hundën e mbyllur dhe me kollën? Duhet të veproni kështu

26/11/2018

Qoftë që jeni të ftohur apo dëshironi që të shmangni duke forcuar imunitetin tuaj, këto produkte ushqimore, gjithsesi do t’ju jenë të dobishme. Peshku Edhe ... Read More

Shkenca e konfirmon, ata që flasin shumë bëhen të mërzitshëm

09/10/2018

Këshilla për ata që duhet të mbajnë ligjërata, shmangni banalitetet. Ajo që secili prej nesh ka menduar para konferencave në dukje të pafundme tani konfirmohet ... Read More