Tag: shoferëve

Mënyra si e mbani timonin, tregon çfarë karakteri keni

16/02/2019

Shumica e shoferëve, sidomos ata me eksperiencë, e drejtojnë makinën aq natyrshëm dhe nuk e kanë ndoshta mendjen se si i kanë vendosur duart në ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve

28/01/2019

Sot është nënshkruar marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Ekrem Mustafa u shpreh ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

28/01/2019

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet ... Read More

Pesë truqe të dobishme për shoferët të cilat mund t’ju shpëtojnë nga fatkeqësitë në rrugë

28/11/2018

Telashet e shoferëve kurrë nuk kanë fund, sepse ekzistojnë aq shumë gjëra për të cilat duhet kujdesur. Shpesh shoferët kërkojnë ndihmë nga ekspertët rreth veturës, ... Read More

Krasniqi: Kosova ka më pak viktima të trafikut se vendet e rajonit (Video)

10/07/2018

Burim Krasniqi, drejtor i Departamentit të Patent Shoferëve në Ministrinë e Infrastrukturës, ka thënë se nuk kanë ndonjë ankesë se dikush po e keqpërdor pozitën ... Read More

Në magjistralen Mitrovicë- Vushtrri, kamioni lëviz me mbingarkesë të rrezikshme (Foto)

02/07/2018

Nga pakujdesia e disa shoferëve në rrugët tona, pjesëmarrësit në komunikacion po përballen me rreziqe nga më të ndryshmet. Një foto e dërguar nga një ... Read More