Tag: shoqërojnë

Superliga nën ethet e Covid-19 dhe fazës së fundit

07/06/2020

Covid-19 dhe rregullat e imponuara nga ky virus do të shoqërojnë futbollin shqiptar deri në fund të këtij sezoni të çuditshëm. Protokolli sanitar do të ... Read More

Si t’i shpëtoni një sulmi nga i nxehti

13/06/2019

Vera erdhi! Moti i nxehtë dhe temperaturat përvëluese do të na shoqërojnë gati se çdo ditë. Mirëpo nganjëherë ekspozimi ndaj diellit dhe këtyre temperaturave të ... Read More

Katër mitet e dashurisë që nuk duhet t’i besoni më

15/04/2019

Mitet na shoqërojnë gjithmonë dhe vështirë se mund t’i vrasim. Ne shpesh besojmë gjëra për të cilat nuk ka prova të forta.Këto sterotipe të zakonshme ... Read More

Belinda Dragoti, bukuroshja që zëvendëson Kejvinën në ekranet shqiptare

24/03/2019

Jemi mësuar që në emisionin Ermal Mamaqit t’i shohim bukuroshet që e shoqërojnë nikoqirin në raste të pyetjeve interesante që ua drejtojnë mysafirëve. Në të ... Read More