Tag: shoqërore

Shqipëria e varfër, pagat për 25% të të punësuarve më 2018

24/04/2019

Një e katërta e të punësuarve që paguan sigurimeve shoqërore gjatë vitit të kaluar deklaruan paga 24 mijë lekë në muaj sipas të dhënave të ... Read More

Katër zakone psikologjike që ju bëjnë të varfër dhe të vetmuar

21/04/2019

Është shumë e rëndësishme që të kemi marrëdhënie të mira me njerëzit, sepse lidhjet shoqërore janë një pjesë e madhe e jetës sonë. Megjithatë, koha ... Read More

Borxhi rrezikon pensionet në Shqipëri

15/04/2019

Në fund të vitit 2018 borxhet e akumuluara në tatime në formën e sigurimeve shoqërorë të papaguara arritën në 13.8 miliardë lekë ose 108 milionë ... Read More

E dinë si t’ju bëjnë për vete: Në këtë shenjë horoskopi lindin mashtruesit më të mëdhenj

14/03/2019

Këta kameleonë shoqërorë do t’ju bindin që pikërisht janë ata shoqëria juaj e përsosur Fjala është për Ujorët, transmeton Telegrafi. Personat e lindur në këtë ... Read More

A do të krijohet qeveri tranzitore? Ja emrat e PS-së që mund t’i pranojë opozita për kryeministër

22/02/2019

Djegia e mandateve të deputetit fut në krizë politike, kushtetuese dhe shoqërore vendin. Parlamenti nuk mund të punojë vetëm me mazhorancën si në kohën e ... Read More

A quhet tradhti nëse nuk ka pasur kontakt fizik?

15/02/2019

Disa njerëz flirtin nëpërmjet rrjeteve shoqërore e konsiderojnë të rrezikshëm për lidhjen, ndërsa të tjerët mendojnë që kjo nuk është asgjë e re dhe se ... Read More

Facebook mbush 15 vjet

04/02/2019

Më 4 shkurt të vitit 2004, Facebook, një rrjet lidhjesh shoqërore në internet, u themelua nga Mark Zuckerberg me katër shokët e tij të dhomës ... Read More