Tag: Shosholli

Ish-kryetarët e FFK-së dhe ish-trajnerët e Kosovës i dalin në përkrahje Agim Ademit

11/12/2019

Të pranishëm ishin ish-kryetarët Agim Bytyçi e Sabri Hashani, ish-përzgjedhësit, Ajet Shosholli, Bylbyl Sokoli, Edmond Rugova e Albert Bunjaki, si dhe ndihmësi i përzgjedhësit aktual, ... Read More

Selektori i parë i Kosovës: Ne kemi hequr, kjo Kosovë po na kënaq

22/03/2019

Kombëtarja e Kosovës, temë diskutimi në emisionin “Favorit” në T7.Ajet Shosholli, përzgjedhësi i parë i Kosovës në kohën kur futbolli kosovar ishte i izoluar në ... Read More