Tag: shpenzojmë

Pesë gabimet më të shpeshta që i bëni gjatë depilimit

25/09/2019

Mesatarisht gjatë gjithë jetës sonë ne shpenzojmë rreth 10.000$ vetëm për depilim. Pas kësaj shifre është e dhimbshme të mos marrim atë që duam, për ... Read More

3 pozicione të gjumit që çdo shtatzënë duhet t’i praktikojë

21/09/2019

Ne e shpenzojmë një të tretën të jetës tonë, ose duke fjetur ose duke tentuar për të fjetur.Studimet e fundit tregojnë se është një lidhje ... Read More

Mos harxhoni më para për kremëra! Pastroni fytyrën në mëngjes me këto 2 përbërës dhe nuk do plakeni kurrë

05/07/2019

Ne të gjithë dëshirojmë të dukemi gjithnjë të rinj. Dëshira për të arritur këtë shpenzojmë kaq shumë para, por kjo është e gabuar, por më ... Read More