Tag: shpenzoni

Vitamina e cila forcon lëkurën dhe largon rrudhat

07/12/2019

Mos shpenzoni para me produkte industriale, këtë vitaminë mund ta merrni natyrshëm përmes ushqimeve. Bëhet fjalë për vitaminën K2. Ndërvepron me vitaminat A dhe D.Përfitimet ... Read More

A brengoseni vazhdimisht për shëndetin tuaj? Ju mund të jeni duke vuajtur nga ky çrregullim

23/09/2019

Ju shpenzoni orë të tëra duke hulumtur në internet për informacione lidhur me shëndetin, brengoseni se çdo shenjë apo simptomë ka të bëjë me kancerin, ... Read More

Si t’i zbardhni dhëmbët për 2 minuta

13/05/2019

Nëse jeni duke kërkuar të zbardhoni dhëmbët tuaj, mos shpenzoni para në produkte të shtrenjta. Mjafton të shkoni në kuzhinën tuaj. Gjithçka që iu duhet ... Read More

Ja çfarë mund të ndodh nëse qëndroni shumë kohë ulur

26/04/2019

Një studim i ri ka zbuluar se nëse shpenzoni shumë kohë ulur do të shkurtoni jetëgjatësinë. Hulumtuesit brazilian i kanë analizuar të dhënat nga 54 ... Read More

Truqet më të fuqishme psikologjike që çdo njeri duhet t’i dijë

07/01/2019

Nëse shpenzoni shumë kohë në internet, atëherë ju e dini se ka truqe për çdo gjë të mundshme. Madje, disa truqe mund t’ju ndihmojnë edhe ... Read More