Tag: shpëto

Mblidhen rreth 24 mijë franga në mbrëmjen bamirëse “Shpëto Jetë” në Cyrih për nënat dhe fëmijët në Kosovë

11/05/2019

Është përmbyllur me shumë sukses ngjarja bamirëse “Shpëto Jetë” e cila u mbajt për të tretën herë me radhë më 10 Maj 2019 në Hotelin ... Read More

Aksioni i parë humanitar i FSK-së për këtë vit, dhuron gjak

24/01/2019

Aksioni për dhurimin vullnetar të gjakut me moton “Dhuro gjak, shpëto jetë’’ për nevoja të Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut të Kosovës, është aktiviteti ... Read More