Tag: shpirtëror

Dhjetë shprehi të këqija gjatë Ramazanit

08/05/2019

Gjatë muajit shpirtëror, faljes dhe agjërimit do të duhej të përmbaheshit nga shprehitë e këqija të cilat ndikojnë në shëndetin psikofizik 1. Mos hani tepër ... Read More

Ushtrimi dobiprurës i mjekut Deepak Chopra: Shëroni dhembjen e kokës për vetëm 50 sekonda

18/02/2019

Ky ushtrim i famshëm i mësuesit shpirtëror do të zbusë dhembjen e kokës dhe do t’ju tregojë se si mund t’i kontrolloni proceset në trupin ... Read More