Tag: Shpirtërore

Vështrim për librin: “Bisedë shpirtërore me Shën Nënën Terezë” të Zekerija Idrizit

24/02/2020

Librin publicistik “Bisedë shpirtërore me Shën Nënën Terezë”, Zekerija Idrizi e ka ndërtuar nga parimet dhe idetë shumë personale të tij, ose të themi se ... Read More

Ushqimet e shëndetshme

24/02/2020

Kur përjetojnë një gjendje të rënduar mendore dhe shpirtërore, nuk janë të paktë njerëzit që drejtohet te ushqimi si një mënyrë për t’u ndjerë më ... Read More

Këto ushqime ju sjellin lumturi

29/12/2019

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj ... Read More

Kafsha juaj shpirtërore në bazë të datës tuaj të lindjes

23/05/2019

Ata gjithashtu besojnë në diçka që quhet një totem i lindjes kafshëve, ose kafsha shpirtërore që ju udhëzon përmes jetës në bazë të datës suaj ... Read More

Përtej fesë, ç’duhet të dini për efektet shëndetësore të agjërimit

06/05/2019

Agjërimi praktikohet për arsye fetare dhe shpirtërore dhe ndonëse e përhapur më së shumti te besimtarët myslimanë, në fakt është praktikë edhe e feve të ... Read More

10 këshilla për të përgatitur lëkurën për pranverë

11/04/2019

Me ardhjen e pranverës ndryshon gjithçka. Gjendja e brendshme shpirtërore është shumë e mirë pasi mbizotërojnë ditët e ngrohta dhe dielli ndriçon në zemrat tona. ... Read More

Shkruhen grafite antishqiptare në Shkup

15/03/2018

15 March 2018 / 14:17 Instituti për Trashigimi Shpirtërore e Kulturore të shqiptarëve sot në mëngjes është mbuluar me mesazhe antishqiptare, në muret Instituti është ... Read More