Tag: shprehi

Gjërat që ju nevojiten për një jetë të gjatë e të lumtur

11/06/2019

Jetëgjatësia mesatare e dikujt që jeton në SHBA është 78 vjet. Por, ata me gjene dhe shprehi të mira të ushqimit mund të jetojnë mbi ... Read More

Flakni shprehitë e pashëndetshme dhe ndihmojuni veshkave tuaja

08/05/2019

Ndryshoni urgjentisht këto tetë shprehi sepse mund t’jua dëmtojnë shumë veshkat! Në vijim ju ofrojmë një listë të gjërave që duhet shmangur, në mënyrë që ... Read More

Shprehitë që Elon Musk, Bill Gates dhe Mark Cuban i kanë larguar para se të bëheshin të suksesshëm

09/01/2019

Të gjithë ne kemi shprehi të këqija, por, sipas ekspertëve, disa prej tyre duhet larguar në mënyrë që të bëhemi më të suksesshëm. Nëse dëshironi ... Read More