Tag: shprehitë

Gjashtë vrasësit e imunitetit

14/07/2019

Imuniteti është mekanizëm mbrojtës i organizmit tonë, ndërsa sjellja jonë, si dhe shprehitë mund ta dëmtojnë shumë. Mendoni mirë për veprimet tuaja të përditshme dhe ... Read More

Pesë mënyra të thjeshta për ta lënë cigaren

20/06/2019

Duhanpirja është një nga shprehitë më të këqija dhe më të dëmshme për shëndetin e njeriut.Shumë njerëz tentojnë të heqin dorë, mirëpo ende nuk e ... Read More

Dhjetë shprehi të këqija gjatë Ramazanit

08/05/2019

Gjatë muajit shpirtëror, faljes dhe agjërimit do të duhej të përmbaheshit nga shprehitë e këqija të cilat ndikojnë në shëndetin psikofizik 1. Mos hani tepër ... Read More

Kombinimi me limon, mollë dhe xhenxhefil për largimin e toksinave nga trupi

24/01/2019

Stili i pashëndetshëm i jetesës dhe shprehitë e këqija të ushqimit shpijnë në akumulimin e tepërt të toksinave në trup, ndërkaq zorrët mbingarkohen me toksina ... Read More

Kurrë nuk do të kishit thënë që kjo ju zbulon: Testi i shkurtër tregon anën e fshehtë të karakterit tënd

15/01/2019

Psikologët thonë që shprehitë tona të përditshme mund të zbulojnë shumëçka për vetë ne, vetitë dhe karakterin tonë Njëra ndër shprehitë e tilla është edhe ... Read More