Tag: shqetësim

Kosovarët po përgjohen me të madhe, këto janë rrjetet sociale më të pasigurta

06/11/2019

Përgjimi në telefon apo në ndonjë rrjet tjetër social, përbën shqetësim për siguri në mbarë botën. Secili nga ne mund të jemi viktima të përgjimit, ... Read More

Mundësia e fokusit të kamerës së Huawei P30 deri në 50X, shqetësim për spiunim (Video)

25/05/2019

Lansimin e Huawei P30 dhe P30 Pro e kanë shoqëruar shumë lajme kontroverse, ndërsa shqetësim po shkakton edhe kamera e fuqishme. Gjatë prezantimit të tyre ... Read More

Për një muaj nëntë raste të pickimit nga rriqrat

06/04/2019

Rriqrat prej kohësh janë një shqetësim serioz i banorëve të komunës së Malishevës. Vitet po kalojnë, mirëpo nuk u bë një zgjidhje njëherë e mirë ... Read More

Qorrolli: As komunistët nuk i kanë punësuar të gjithë anëtarët e familjes në një institucion (Video)

18/03/2019

Njohësi i çështjeve politike në vend, Vigan Qorrolli, ka thënë se ekziston një shqetësim i gjithmbarshëm se kasta jonë politike shkëlqen vetëm në kapjen e ... Read More

KOK ankohet në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar për të ashtuquajturën “Federata Serbe e Futbollit në Kosovë”

05/03/2019

43 sekonda më parë / E përditësuar 0Shares Komiteti Olimpik i Kosovës me shqetësim të madh ka pritur veprimin ilegal të dalë nga strukturat serbe, ... Read More

KE shpreh shqetësim për dorëzimin e mandateve: Parlamenti nuk duhet braktisur

21/02/2019

Vendimi i opozitës shqiptare për të dorëzuar mandatet nga Parlamenti ka shkaktuar shqetësim në Bruksel. Këtë e dëshmoi qartë edhe deklarata e Sekretarit të Përgjithshëm ... Read More

​INPO: Komuna e Prishtinës tejkalon shpenzimet për luks

13/02/2019

Organizata INPO ka shprehur shqetësim ndaj realizimit të ulët të buxhetit për investime kapitale në komunën e Prishtinës, ku sipas të dhënave del se kjo ... Read More

KMDLNj: Shqetësim patologjik i Mogherinit për tarifat doganore ndaj mallrave të Serbisë  

08/01/2019

Këshilli për Mbrojtje e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut e ka quajtur shqetësim patologjik kërkesat e vazhdueshme të përfaqësues të Politikës së Jashtme të ... Read More