Tag: shqetësimet

Ndiheni të stresuar? Këto vitamina ju largojnë këtë ndjesi

31/07/2019

Shqetësimet e shumta në jetën e përditshme shpesh herë na bëjnë të kalojmë stres të vazhdueshëm. Ky stres na ndikon në aktivitetet që bëjmë, në ... Read More

Qeveria “pajtohet” me kritikat e Ambasadës së SHBA-së

15/05/2019

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta ... Read More

Alternativa kritikon qeverinë: Nuk po e merr seriozisht gjendjen e mjedisit

20/04/2019

Alternativa, përmes një konference për media, ka ngritur shqetësimet e saj në lidhje me gjendjen e mjedisit në Kosovë. Anëtarët e komisionit për mjedis Flutura ... Read More

Marrin fund shqetësimet e nxënësve në Mitrovicë, ata vazhdojnë mësimin normalisht

25/03/2019

Kanë marr fund shqetësimet rreth një dukurie se diçka e mistershme kishte ndodhur javë më parë në njërën prej klasave të shkollës së mesme ekonomike ... Read More

Jashari përkrah banorët e Çirezit lidhur me shqetësimet për aktivitetin e gurthyesit në këtë fshat

25/03/2019

Kryetari i komunës së Skënderajt Bekim Jashari ka dal me një deklaratë në lidhje me shqetësimet e banorëve të fshatit Çirez. Sipas njoftimit dërguar mediave, ... Read More

Bie numri i aborteve në Kosovë

24/02/2019

Fenomeni i aborteve vazhdon të jetë një nga shqetësimet kryesore për shoqërinë tonë. Vetëm në dy muajt e parë të vitit janë kryer 19 aborte, ... Read More