Tag: shqetësuese

Sëmundjet e zemrës, 7 hapa të thjeshtë për të parandaluar rrezikun

19/05/2020

Problemet me zemrën janë kthyer tanimë në një çështje shqetësuese, duke qenë se rastet e raportuara janë gjithnjë në rritje. Prandaj kujdesi i duhur për ... Read More

Mësoni mënyrat si ta menaxhoni stresin

17/10/2019

Diçka shqetësuese për të gjithë është padyshim edhe pamundësia e menaxhimit të stresit, me të cilin përballemi shumica prej nesh, shkruan Gazeta Express.Mënyrat e menaxhimit ... Read More

Këto gabime që bëni gjatë dietës mund të jenë shkaku që nuk po dobësoheni

03/10/2019

Kohëve të fundit, obeziteti apo mbipesha është kthyer në një nga problemet më shqetësuese për shoqerinë. Sipas qendrës pr kontrollim dhe parandalim të sëmundjeve, obeziteti ... Read More

Fenomen i rrallë: Pse po lindin kaq shumë fëmijë pa duar?

20/09/2019

Një problematikë tepër e madhe është bërë shqetësuese kohët e fundit në shtetin gjerman. Nisi si një rastësi por frekuenca e përsëritjes ka shqetësuar mjaft ... Read More

Shëndeti juaj në fazën e postmenopauzës

13/08/2019

Gjatë kësaj kohe, shumë nga simptomat shqetësuese që një grua mund të ketë përjetuar para menopauzës, gradualisht ulen.Por si rezultat i disa faktorëve, përfshirë një ... Read More

Këshilla, si të shmangni dehidratimin e lëkurës

11/08/2019

Një nga problemet shqetësuese që hasim në stinën e verës është rreziku për dehidratim në lëkurë dhe në flokë. Nuk janë të pakta rastet kur ... Read More

Kërkesa te madhe për marrjen e tabletave për shtyrjen e ciklit menstrual

25/07/2019

Është mjaft shqetësuese kërkesa e madhe për të marrë tableta për shtyerje të ciklit, sidomos gjatë stinës së verës, në kohën e pushimeve.Këto tableta hormonale ... Read More

Shqetësuese kërkesa te madhe për marrjen e tabletave për shtyrjen e ciklit menstrual

25/07/2019

Është mjaft shqetësuese kërkesa e madhe për të marrë tableta për shtyerje të ciklit, sidomos gjatë stinës së verës, në kohën e pushimeve.Këto tableta hormonale ... Read More

Mbetjet mjekësore në “Drislla”, rrezik për infeksione

09/03/2019

9 Mars 2019 / 16:25 Sasia e mbeturinave mjekësore po merr përmasa shqetësuese në Maqedoni. Nëse në vitin 2000 janë evidentuar 114.900 kilogramë mbetje mjekësore, ... Read More

Vdesin dy persona nga gripi në Tiranë

03/02/2019

Numri i të prekurve nga gripi është rritur ndjeshëm, por më shqetësuese është situata me ata që janë prekur nga gripi dhe vuajnë nga komplikacionet ... Read More

Masivi nga objektet plastike i zgjatur deri në tetë kilometra, rrezik për botën nënujore të Karaibeve (Foto)

22/01/2019

Caroline Power ka realizuar imazhet shqetësuese, ku shfaqet një masiv i përbërë prej objekteve plastike, që është zgjatur derë në tetë kilometra dhe noton përgjatë ... Read More

YouTube ndalon kamerat e fshehta me përmbajtje të rrezikshme

16/01/2019

Videot të cilat përmbajnë kamera të fshehura të rrezikshme ose emocionalisht shqetësuese janë ndaluar nga platforma YouTube. Ky veprim vjen si përgjigje e të ashtuquajturave ... Read More