Tag: shqyrtohen

Deputetët nuk e votojnë mocionin e PSD-së për shkurtimin e pikave të rendit të ditës

16/05/2019

Ka filluar seanca e Kuvendi të Kosovës në të cilën pritet të shqyrtohen disa pika për gjenocidin e Serbisë në Kosovë. Mirëpo kryetari i Kuvendit ... Read More

Fillon seanca për tribunalin e krimeve serbe në Kosovë (Video)

16/05/2019

Ka filluar seanca e Kuvendi të Kosovës në të cilën pritet të shqyrtohen disa pika për gjenocidin e Serbisë në Kosovë. Në këtë seancë në ... Read More

Kuvendi shqyrton pikat e mbetura nga seancat e kaluara

11/04/2019

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare, ku do të shqyrtohen 51 pikat e mbetura nga seancat e kaluara. Sipas njoftimit të Kuvendit, për shumicën ... Read More

Seanca të pesë Komisioneve parlamentare

07/03/2019

7 Mars 2019 / 8:27 Pesë Komisione parlamentare sot do të mbajnë seancë ku do të shqyrtohen më shumë propozim ligje ekonomike dhe politike. Pikë ... Read More

Shqyrtohen Projektligjet për konfiskimin e pasurisë dhe ai për mbrojtjen e sinjalizuesve

14/11/2018

Sot do të shqyrtohen Projektligji për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së dhe Projektligji për mbrojtjen ... Read More

Ndryshimet kushtetuese, Kuvendi do të punojë edhe gjatë fundjavës

09/11/2018

9 Nëntor 2018 / 16:53 Gjatë fundjavës do të shqyrtohen draft-amendamentet e mbetura për ndryshimet kushtetuese. Shërbimet e ligjvënësit konfirmojnë se kjo bëhet me qëllim ... Read More

Kushtetuta, Qeveria s’ka dorëzuar ende amendamentet

29/10/2018

29 Tetor 2018 / 17:59 Draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese do të shqyrtohen edhe këtë javë. Takimi i kryeministrit Zoran Zaev me 8 deputetët e përjashtuar ... Read More

Seanca e Kuvendit nis me mospajtime pozitë-opozitë për gjyqtarët e Kushtetueses  

06/07/2018

Seanca plenare e Kuvendit po vazhdon edhe sot, ku po shqyrtohen pikat e mbetura nga seanca e së enjtes. Në këtë vazhdim të seancës, shefi ... Read More

“Lufta” mes avokatëve e noterëve, Deskoska do të dëgjojë palët

16/06/2018

16 June 2018 / 15:06 Po shqyrtohen ndryshimet e mundshme në ligjin e kontestuar për noterë. Ministrja e Drejtësisë Renata Deskovska tha se do ligji ... Read More

Kuvend, të mërkurën debatohet për projektligjin e gjykatave

09/04/2018

9 April 2018 / 15:00 Në Parlament të mërkurën në debat publik do të shqyrtohen propozim ndryshimet e ligjit për gjykatat. Ndër të tjera, do ... Read More