Tag: Shtatzënia

5 bestytnitë në shtatzëni që s’duhet t’i besoni më

06/08/2020

Shtatzënia është një periudhë shumë e veçantë. Gjithkush ka tendencën ta mbrojë nënën e re dhe kjo është arsyeja përse njerëzit janë të gatshëm të ... Read More

Shtatzënë në kohë coronavirusi: Ç’duhet të dini

17/04/2020

Shtatzënia në kohë pandemie, sigurisht që shoqërohet me frikë dhe dilema më të mëdha se ato në kohëra normale Shumë vajza/gra presin të sjellin në ... Read More

Grupet e gjakut dhe shtatzënia

19/01/2019

Ndër ekzaminimet e para laboratorike që duhet bërë kur konstatohet shtatzënia është përcaktimi i grupit të gjakut. Dr. sci. Hakif Hoxhatransfuziolog-imunohematologtel. 044/049 186 348e-mail: [email protected] ... Read More