Tag: shtruan

Shtrohet darka e fundvitit në Shtëpinë e të Moshuarve

30/12/2018

Edhe këtë të premte, OJQ “Kasbah” dhe grupi “Maniakë t’Kuzhinës” në Facebook, shtruan darkën e fundvitit për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë. ... Read More

Aksion humanitar në Shkollën Fillore “25 maji” të Hasanbegut

14/09/2018

14 Shtator 2018 / 14:36 Dhjetëra lloje të ushqimeve u shtruan për shitje në oborrin e shkollës fillore “25 Maji” në Hasanbeg me qëllim të ... Read More