Tag: sigurta

Tokyo zgjedhet për herë të tretë qyteti më i sigurt në botë

29/08/2019

Bazuar në hulumtimet e bëra është përpiluar lista e qyteteve më të sigurta në botë duke marrë parasysh kriteret si sigurinë dixhitale, individuale, shëndeti dhe ... Read More

Inspektorati i Punës me 20 inspektorë më tepër

15/05/2019

Mos respektimi i të drejtave të punëtorëve dhe mos ofrimi i kushteve të sigurta për punë, është bërë fenomen shqetësues në Kosovë. Ministria e Punës ... Read More

Shtetet më të sigurta, nëse shpërthen Lufta e Tretë Botërore

18/04/2019

Videoja më poshtë tregon vendet më të sigurta që mund të fshehemi në qoftë se një luftë e tretë botërore ndodh. Në listën e vendeve ... Read More

Sa janë të sigurta lodrat për fëmijë që mund të blihen në Maqedoni?

27/11/2018

27 Nëntor 2018 / 12:14 Sa janë të sigurta lodrat për fëmijë që mund të blihen në Maqedoni? Në rast se janë të pasigurta, si ... Read More

Dhuna detyron gratë t’i shtojnë kërkesat për strehim në “Shtëpinë e sigurt”

24/11/2018

Dhuna e përjetuar në familje, ka ndikuar që numri i grave që kërkojnë strehim në “shtëpitë e sigurta”, të rritet. Sakibe Doli, konsulente e strehimores”Shtëpia ... Read More

Eksperti shqiptar: Ndërtesat e para viteve ’90 dhe urat në Shqipëri janë të rrezikuarat nga tërmetet

16/08/2018

Ndërtesat e ndërtuara përpara viteve ’90 nuk janë të sigurta ndaj lëvizjeve sizmiologjike. Tragjedia e Xhenovës ka alarmuar ekspertët shqiptarë se edhe ndërtimet e kësaj ... Read More

Dhjetë vendet më të sigurta në botë me shkallën më të ulët të krimit

29/06/2018

Indeksi Global i Paqes ka zbuluar listën me vendet më të sigurta në botë – listë e cila i renditë shtetet në bazë të asaj ... Read More

Vendet ku nuk duhet t’i fshehim kurrë paratë, përndryshe rrezikoni t’i humbni ato! (Foto)

31/05/2018

Shpesh bëhemi manjakë dhe mendojmë se paratë tona nuk janë të sigurta kurrë në bankë e mundohemi të gjejmë vende alternative për t’i ruajtur ato ... Read More

Kur fustani të “zhvesh” në tapetin e kuq, moment i sikletshëm për modelen Yulia Rybakova

21/05/2018

Jo çdo herë veshjet janë të sigurta në tapetin e kuq të ndonjë eventi. Mund të ndodhë që gjatë parakalimit veshja të të tradhtojë, dhe ... Read More

Ministri Xhafaj ka dhënë dorëheqjen

14/05/2018

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj e ka dhënë tashmë dorëheqjen. Burime të sigurta i thanë lapsi.al se 57-vjeçari e ka marrë vendimin për tu larguar ... Read More