Tag: sillet

Shkencëtarët shpjegojnë: Pse biem në dashuri?

27/08/2019

Dashuria, thonë, bënë që bota të sillet përreth. Dhe të gjithë ata që kanë qenë në dashuri apo edhe që janë pajtohet më ketë. Ata ... Read More

Limaj: S’ka Republikë ‘Srpska’, në Kosovë dhe Asociacion me kompetenca ekzekutive

15/03/2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka thënë se situata aktuale politike në vend po sillet rreth dy temave të mëdha për vendin, siç është taksa ... Read More