Tag: Singapor

E veçanta e aeroportit në Singapor, thjeshtë bëni check-in dhe rrëshqitni deri në terminalin e juaj!

11/07/2019

Por një aeroport në Singapor ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për t’i dërguar pasagjerët në vendin e duhur. Pasagjerët duhet vetëm të bëjnë check-in, ... Read More

Qatar Airways largohet nga froni, së shpejti fluturimi më i gjatë në botë

02/05/2018

Kompania Singapor Airlines do të vendosë linjën e re të fluturimeve të pandërprerë në botë ndërmjet SHBA-së dhe Azisë. Aeroplanët e kësaj kompanie do të ... Read More

Dritarja për qetësi të plotë, shuan zhurmën deri në 50 për qind, edhe nëse është e hapur (Foto)

01/05/2018

Shkencëtarët nga një universitet në Singapor, e kanë krijuar dritaren që ofron qetësi të plotë dhe shuan zhurmën deri në 50 për qind, edhe kur ... Read More