Tag: sinjale

Me këto 10 shenja të thjeshta mund ta kuptoni menjëherë se ai po të tradhton

24/12/2019

 Thjeshtë duke vëzhguar disa nga sjelljet e tij, sinjale të qarta se ai ka një grua tjetër. Ju nuk duhet të jeni shumë xheloze dhe ... Read More

Kush ka këto shenja, urgjentisht te mjeku

01/11/2019

Ndoshta jemi mësuar duke injoruar shumë sinjale që trupi na i dërgon kur është në një gjendje të keqe shëndetësore. Lodhja, rënia e flokëve, dhimbjet ... Read More

Organizmi tenton të tregojë se diçka nuk është në rregull me anë të këtyre shenjave

27/08/2019

Organizmi jonë shumë shpesh dërgon sinjale, me anë të së cilave tregon se diçka nuk është në rregull me shëndetin tonë.Disa nga këto shenja janë: ... Read More

Organizmi tenton të tregojë se diçka nuk është në rregull me anë të këyre shenjave

22/08/2019

Organizmi jonë shumë shpesh dërgon sinjale, me anë të së cilave tregon se diçka nuk është në rregull me shëndetin tonë.Disa nga këto shenja janë: ... Read More

A jeni shumë të stresuar? Kujdes, ja çfarë dëmesh i shkakton stresi trupit tuaj

05/08/2019

Një situatë stresuese, shkakton hipotalamusin (regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse” të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar ... Read More

Ajo çfarë stresi i bënë trupit tuaj është e tmerrshme

21/06/2019

Një situatë stresuese shkakton hipotalamusin (regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse”, të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar ... Read More

Ajo çfarë i bën trupin tuaj stresi është e tmerrshme

21/06/2019

Një situatë stresuese, shkakton hipotalamusin(regjion i trurit) tuaj të dërgojë sinjale “mbrojtëse” të cilat manifestohen me rrahje të shpeshta të zemrës, frymëmarrje të shpejtuar dhe ... Read More

Ky do të jetë horoskopi për sot

30/05/2019

Dashi Gjatë këtyre ditëve po merrni sinjale të mira nga yjet, por problemi është se çdo gjë që bëni, mund të mos ketë të ardhme. ... Read More

10 sinjalet e fshehta që ju dërgon trupi kur ka nevojë për ndihmë

19/04/2019

Është e nevojshme që këto sinjale të mos lihen pas dore pasi na informojnë për disa sëmundje të cilat mund të trajtohen menjëherë nëse qëndrojmë ... Read More

Metoda e re që rinon trurin e plakur

09/04/2019

Një ‘bombardim’ i trurit me disa sinjale elektrike mund të bllokojë disa nga efektet e moshës. Kjo teknikë e zbuluar së fundmi, ende nuk është ... Read More

Analistët: Zyrtarët amerikan dhanë mesazhe të qarta se dialogu nuk mund të vazhdoj pa heqjen e taksës

11/03/2019

Vizita e tre zyrtarëve amerikanë brenda dy muajve, dha sinjale të qarta se Kosova duhet të vazhdoj dialogun. John Erath, kryeshefi për çështjet evropiane në ... Read More

Doktor i vetes

05/01/2019

Faqe të kuqe, thonjtë në formë govate apo flokë që bien: edhe sinjale të vogla të trupit tregojnë se si është shëndeti. Diagnostika moderne nga ... Read More