Tag: sizmiologjike

Tërmet i lehtë në Shqipëri

18/09/2018

Rikthehen lëkundjet sizmike në Shqipëri. Qendra Sizmiologjike Evropiane raporton se në orën 21:05 minuta të mbrëmjes së sotme, është regjistruar një tërmet që është ndjerë ... Read More

Eksperti shqiptar: Ndërtesat e para viteve ’90 dhe urat në Shqipëri janë të rrezikuarat nga tërmetet

16/08/2018

Ndërtesat e ndërtuara përpara viteve ’90 nuk janë të sigurta ndaj lëvizjeve sizmiologjike. Tragjedia e Xhenovës ka alarmuar ekspertët shqiptarë se edhe ndërtimet e kësaj ... Read More