Tag: skuqje

Mjekët shpjegojnë se çfarë ndodh me trupin tuaj nëse shfaqet kjo gjendje shëndetësore

22/10/2020

A keni përjetuar ndonjëherë urtikaria? Ajo është një skuqje e lëkurës që kruhet shpesh dhe shkaktohet nga një reaksion alergjik. Komuniteti mjekësor e quan këtë ... Read More

Zbulohet një simptomë e re e COVID-19

13/10/2020

Shkencëtarët i kanë bërë thirrje qeverisë britanike për të vendosur një skuqje të lëkurës në listën zyrtare të simptomave të koronavirusit, që ata besojnë se ... Read More

Si ta ndalni sulmin e panikut

11/05/2019

Kur i vëreni simptomat e sulmit të panikut (dhimbje gjoksi, skuqje të lëkurës, rrahje të shpejta të zemrës dhe vështirësi në frymëmarrje), shumë lehtë do ... Read More