Tag: skuqura

Sëmundjet që përkeqësohen nga konsumimi i ushqimeve të skuqura

07/02/2020

Ushqimet e skuqura shpesh konsiderohen një mëkat, ndonëse të vështira për t’ju rezistuar. Por pavarësisht kësaj, të gjithë bien dakord që ushqimi është më i ... Read More

Pak fruta të thata çdo ditë parandalojnë shtimin në peshë

24/09/2019

Zëvendësimi një pjese të ushqimit me ushqime jo të shëndetshme( të skuqura, mish të përpunuar, salsiçe e tjerë) me 14 gramë fruta të thata në ... Read More

Pomfriti po e shkakton këtë sëmundje shumë të përhapur

24/07/2019

Patatet e skuqura janë një ndër ushqimet më të preferuar për shumë njerëz dhe një ushqim mjaft i lehtë për t’u gatuar.Por dihet se patatet ... Read More