Tag: sotme Mijëra

Bie sistemi i Facebookut dhe Instagramit (Foto)

14/04/2019

Facebook dhe Instagram, raportohen, se kanë rënë nga sistemi gjatë ditës së sotme. Mijëra përdorues në Mbretërinë e Bashkuar, Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të ... Read More