Tag: Spanja

Gënjeu për 28 vjet se ishte e verbër, për të mos iu folur njerëzve në rrugë

02/12/2019

Carmen Himenez, 57-vjeç, nga Spanja, 28 vjet më parë u tha të gjithëve se ishte e verbër pas një lëndimi që kishte pësuar. Pothuajse tre ... Read More

Në Kosovë duan ta vrasin, në Portugali shfaqet pas 200 viteve një ari i murrmë

12/05/2019

Një ari i murrmë (Ursus arctos) i ardhur nga Spanja u fotografua në Portugali, një shtet ku kjo specie ishte zhdukur që prej fundit të ... Read More

Spanja e kthen epërsinë, shënon Ramosi

23/03/2019

Spanja ka arritur ta kthejë epërsinë në ndeshjen kundër Norvegjisë, e cila po zhvillohet për momentin në stadiumin “Mestalla”, në kuadër të Grupit F për ... Read More

Gol në ndeshjen Spanjë – Norvegji

23/03/2019

Spanja ka kaluar në epërsi në ndeshjen kundër Norvegjisë, e cila po zhvillohet për momentin në stadiumin “Mestalla”, në kuadër të Grupit F për kualifikime ... Read More

Në Kolegjin ILIRIA po implementohet Projekti “Count Me In”

07/02/2019

Kolegji ILIRIA së bashku me disa organizata partnere nga shtetet e rajonit dhe ato evropiane si: Spanja, Kroacia, Italia, Letonia dhe Polonia janë përfituese e ... Read More