Tag: Spiegel

Kur Kosova kishte 6 traktorë dhe 16 shtëpi me rrymë

23/05/2020

Gazeta prestigjioze gjermane ‘Der Spiegel’ ka publikuar nje shkrim të vitit 1969 nga arkiva për gjendjen politike dhe ekonomike të shqiptarëve në Kosovë gjatë luftës ... Read More

Haradinaj për “Der Spiegel”: Kush hap çështjet e kufijve, përgatit tragjedi të reja në Ballkan

23/03/2019

Revista e njohur gjermane “Der Spiegel” , që tradicionalisht ka qenë e ashpër me komandantët e luftës në Kosovë duke shkruar se ata janë të ... Read More