Tag: standardet

Pacientet u besojnë standardeve dhe mjekësisë në Kosovë

09/08/2019

Pacientet vazhdojnë të besojnë në standardet dhe mjekësinë e klinikave në Kosovë.Rast për të dëshmuar një gjë të tillë është Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari”, ... Read More

Bankat në Shqipëri kritere shtesë për dhënien e kredive

22/04/2019

Bankat e nivelit të dytë në Shqipëri kanë shtrënguar standardet për dhënien e kredive. Banka e Shqipërisë në një vrojtim thekson se në tre muajt ... Read More

Kosova ka dështuar të përmbush standardet e cilësisë së ajrit

15/03/2019

Shumë vende evropiane nuk po përmbushin standardet ndërkombëtare dhe evropiane për cilësinë e ajrit. Për më tepër, shumë qeveri kanë dështuar për të ndërmarrë veprime ... Read More

KOMF thirrje institucioneve dhe organizatave të hartojnë standardet minimale për mbrojtjen e fëmijëve

14/02/2019

Me qëllim të mbrojtjes së fëmijëve, krijimit të një ambienti të sigurt, për të siguruar standardet e sjelljes dhe praktikës profesionale dhe për të siguruar ... Read More

Gjysma e çimentos së importuar është jocilësore

19/03/2018

19 March 2018 / 15:32 Gjysma e çimentos së importuar në vend nuk i plotëson standardet e cilësisë. Këtë e tregon hulumtimi që është bërë ... Read More