Tag: stilit

“Miss Shqipëria 2020”, Iljada Baci: Kupa e më të bukurës të bën të luftosh për ëndrrat, synoj televizionin

25/07/2020

Egla Xhemali – Bukuria është dhuratë e Zotit. Por, bukuria e stilit, e harmonisë, e hijeshisë dhe e një ritmi të mirë, varen nga thjeshtësia. ... Read More

Këto shenja tregojnë se zorra e trashë nuk është mirë

02/06/2020

Për shkak të stilit tonë të jetesës sedentare, është bërë shumë e zakonshme që të mos ndihemi rehat me barkun ndonjëherë. Por ka simptoma që ... Read More

Krijohet një virus që shëron çdo lloj kanceri

09/11/2019

Shkencëtarët kanë arritur të krijojnë një virus të ri të ‘stilit coëpox’, që mendohet së mund ta shërojë çdo lloj të kancerit.Trajtimi i quajtur CF33, ... Read More