Tag: stimulon

Kjo është bima e cila mbron mëlçinë

14/12/2019

Një ndër to është gjembaçi, ose në gjuhën mjekësore Thistle. Kjo bimë stimulon fazën 1 dhe fazën 2 të rrugëve enzimatike të detoksifikimit të mëlçisë, është shumë ... Read More

Ja çfarë ndodh nëse hani spec djegës

06/09/2019

Dihet se ky lloj ushqimi stimulon funksionimin e duhur të metabolizmit mirëpo, nëse e teprojmë me ushqim djegëse, këto 5 dëme i ndodhin organizmit. 1. ... Read More

Stresi e bën shumë më të vështirë humbjen e peshës

07/02/2019

Shkencëtarët në Universitetin e Floridës, kanë gjetur se stresi kronik e stimulon prodhimin e një proteine, që e pamundëson trupin, të shkrijë dhjamin. Shumica nga ... Read More