Tag: Stories

Facebooku e largon nga funksioni Group Stories

28/09/2019

Në dhjetor të vitit 2018, Facebooku e prezantoi funksionin e quajtur Group Stories, i cili në thelb ishte Stories, por i dizajnuar për Facebook Groups, ... Read More

Të rinjtë kosovarë, 9 orë gjumë në ditë dhe vetëm 7 minuta duke lexuar – gratë shpenzojnë 3 orë në kuzhinë, burrat vetëm 3 minuta

12/04/2019

Një sondazh i realizuar nga MCC paraqet të dhëna nga anketimi i rreth 32 mijë njerëzve. Ekipi i Dig Stories, përcjell Telegrafi, në bazën e ... Read More

Instagram do të mundësoj dhurimin e fondeve përmes Stories

19/02/2019

Instagram është duke u përgatitur për të lansuar një funksion të fondeve në Stories, i cili do t’i lejojë përdoruesit të mbledhin para për një ... Read More

Facebook tani mundëson ndarjen e ngjarjeve në Stories

15/01/2019

Facebook ka parë sukses të konsiderueshëm me tiparin e Stories në Instagram aq shumë sa që ka filluar të ofrojë funksionin në pothuajse të gjitha ... Read More