Tag: strukturë

Pse nuk duken mirë vetullat tuaja?

17/09/2019

Vetullat konturojnë fytyrën tuaj dhe i japin asaj strukturë, prandaj është e rëndësishme që t’i mbani ato sa më të rregullta gjatë gjithë kohës. Për ... Read More

Qeveria e Kosovës nuk e njeh më UNMIK-un

06/02/2019

Qeveria e Kosovës e ka ndërprerë komunikimin dhe nuk e njeh më Misionin e Kombeve të Bashkuara-UNMIK, si strukturë përfaqësuese në Kosovë. Kryeministri i Kosovës, ... Read More