Tag: studimesh

A e parandalon gripin Vitamina C?

29/01/2019

Një sërë studimesh kanë vërtetuar se, vitamina C lehtëson me rreth 23% intensitetin e simptomave të rrufës dhe gripit, si: dhimbjen e muskujve, hundët që ... Read More