Tag: Sussex

Çfarë nuk u publikua nga dasma e Princ Harry dhe Meghan Markle…

19/05/2019

14:48 | 19 Maj 2019 14:48 | 19 Maj 2019 Duka dhe Dukesa e Sussex kanë publikuarr fotografi të reja nga dasma e tyre për ... Read More

A do të jetë foshnja mbretërore vajzë? Në Britani nisin bastet

23/03/2019

Teksa Dukesha e Sussex është në pritje të ëmbël, në muajin e tetë të shtatzënisë, të gjitha lajmet që vijnë nga Pallati Mbretëror janë përqendruar ... Read More

Dukesha Meghan i ka vizituar disa herë myslimanet në kuzhinën e komunitetit në Grenfell

17/09/2018

Dukesha e Sussex, Meghan Markle, ka bërë një vizitë të fshehtë në një xhami në Londrën perëndimore, ku ka gatuar së bashku me të prekurit ... Read More

Princi Harry dhe Meghan Markle shtyjnë muajin e mjaltit

21/05/2018

Duka dhe Dukesha e Sussex nuk do të shkojnë menjëherë në muajin e planifikuar të mjaltit. Princi Harry dhe Meghan Markle i kanë dhënë fund ... Read More