Tag: syve

Përpos moshës këta janë faktorët e tjerë që i shkaktojnë rrudhat

06/12/2019

Qeskat e syve dhe rrudhat zakonisht perceptohet si probleme që kanë të bëjnë më moshën. Kjo për shkak se me kalimin e moshës, lëkura humbet ... Read More

Vitaminat kryesore për mbrojtjen e syve

30/10/2019

Shëndeti i syve mund të anashkalohet shpesh ose të merret për i mirëqenë. Ai rrezikohet nga ushqyerja e keqe, përdorimi i tepërt i aparateve teknologjike ... Read More

Ngjyra e verdhë në vend të bardhës në sytë tuaj? Duhet të shqetësoheni…

11/07/2019

Shëndeti i syve tuaj është mjaft i rëndësishëm, por simptomat në lidhje me to shpeshherë neglizhohen.Sidoqoftë, një eksperte e syve, njëherësh mami, ka folur në ... Read More

Në Klinikën e Syve në QKUK i shpëtohet të pamurit foshnjës njëmuajshe

14/05/2019

Një ekip i mjekëve specialistë në Klinikën e Syve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka kryer me sukses një ndërhyrje në sytë e një ... Read More

Lloji më i mirë i çajit për ta parandaluar rritjen e sheqerit në gjak

11/04/2019

Tipi 2 i diabetit mund të shpie në komplikime të zemrës, syve, nervave, veshkave dhe këmbëve nëse nuk kontrollohet mirë. Zakonisht përdoren ilaçe në mënyrë ... Read More

Sytë, si të kurojmë shikimin e dobët

09/04/2019

Disa sëmundje kanë periudha të caktuara të shfaqjes. Alergjia dhe infektimi i syve në të shumtën e rasteve shfaqet me ardhjen e ditëve të nxehta, ... Read More

Boksieri e fitoi meçin, por sytë e tij janë mbyllur!

01/04/2019

Scott Fitzgerald ka postuar fotografi në rrjetet sociale, ku shihet gjendja e tmerrshme e syve të tij, përkundër fitores ndaj Anthony FowlerScott Fitzgerald e ka ... Read More

Ja metodat për t’i shëruar sytë nga lodhja

27/03/2019

Djegia dhe kruajtja e syve mund të jenë të pakëndshme dhe e bezdisshme. Për fat të mirë,kjo nuk është e zakonshme dhe ndodh vetëm në ... Read More

Maqedonia nuk ka informata për numrin e të prekurve nga Glaukoma

12/03/2019

12 Mars 2019 / 12:15 Pacientët e sëmurë nga Glaukoma (sëmundje e syve) kanë në listën pozitive vetëm njërën nga terapitë shëruese. Nga shoqata e ... Read More

Shtatë gjëra të cilat i trashëgojmë nga babai

21/01/2019

Ka rezultuar që gjenetika nuk ndikon vetëm në ngjyrën e syve dhe në ndërtimin e trupit, por nga ajo varet edhe sa jemi të gatshëm ... Read More

“Oftalmologjia Sisitina” organizoi simpoziumin e tretë rajonal

10/11/2018

10 Nëntor 2018 / 14:50 Spitali privat i syve “Oftalmologjia Sisitina” organizoi simpoziumin e tretë rajonal “Risitë në oftalmologji”. Me këtë rast u përpunuan tema ... Read More