Tag: tabletët

Facebook do ta lansojë një Portal të ri, tablet të avancuar për video thirrje (Foto)

12/06/2019

Vitin e kaluar, Facebook lansoi tabletet Portal dhe Portal + që janë prodhime e para harduerike të kompanisë. Pajisjet që ofrojnë video thirrje dhe aplikacione ... Read More

Studimi i ri vërteton që përdorimi i telefonave nuk ndikon në gjumin e fëmijëve

08/11/2018

Hulumtimet e reja sugjerojnë se ideja që telefonët dhe tabletët rrënojnë gjumin e një fëmije është një mit. Çdo orë e kaluar duke vështruar në ... Read More