Tag: tapetin

Çiftet më interesante të tapetit të kuq të Oscars, cili ju pëlqen më shumë?

25/02/2019

“Love is in the air”, dashuria është në ajër dhe ku më mirë se në tapetin e kuq? Në fakt, dyshet më të famshme të ... Read More

Këta ishin çiftet e famshëm që shkëlqyen në Golden Globes (Foto)

07/01/2019

Përveç veshjeve të bukura në Golden Globes, ata që shkëlqyen në tapetin e kuq ishin çiftet e famshëm. Të shumtë ishin çiftet që kaluan në ... Read More