Tag: tënde

Një nga pesë australian lajnë duart pas tualetit-moslarja e duarve shkakton këto sëmundje

04/11/2019

Ti e di, janë disa gjëra që kur ishe fëmijë, të janë futur në psikën tënde dhe vazhdon t’i bësh edhe sot! Si për shembull ... Read More

Sinan Vllasaliu për Vasfijen: I përkulem forcës dhe dashurisë tënde për atdheun 

01/05/2019

Sinan Vllasaliu për Vasfijen: I përkulem forcës dhe dashurisë tënde për atdheun  Sinan Vllasaliu ka thënë se i përkulet forcës dhe dashurisë së Vasfije Krasniqit ... Read More

Ja çfarë do të thotë të jesh njeri besnik

31/03/2019

Të jesh besnik do të thotë të mbash dashurinë tënde në duart e tua. Dhe shumë më tepër … Të jesh besnik do të thotë ... Read More

Njëmbëdhjetë aktorët që janë të famshëm vetëm nga një rol, dhe më pas nuk patën karrierë të suksesshme

07/02/2019

Nuk është e lehtë të bëhesh i famshëm. Por është edhe më e vështirë të ruash famën tënde. Çdo aktor popullor është përballur me këtë ... Read More

Një kafe me fotografinë tuaj

04/03/2018

4 March 2018 / 13:52 Të pish një kafe me fotografinë tënde sipër është trendi më i ri në botë. “Selficino” është një aparat i ... Read More