Tag: tensionit

Ja sa duhet ta keni tensionin sipas moshës që keni

12/06/2019

Një ndër problemet shëndetësore më të përhapura është tensioni. Ulja apo rritja e tensionit, ose shtypjes së gjakut, mund të vijë nga shkaqe të ndryshme.Por ... Read More

Doza e duhur e qumështit të bletës, jetik për shëndetin

19/05/2019

Qumështi i bletës është një produkt natyral që ka aftësi të mrekullueshme në uljen e tensionit të gjakut, kolesterolit dhe për shëndetin e mëlçisë. Sipas ... Read More

Tensioni i lartë i gjakut është një paralajmërim

20/04/2019

Simptomat e tensionit të lartë të gjakut mund të përfshijnë dhëmbje koke të vazhdueshme, dhimbje në krahërorë dhe gjaku në urinën e juaj. Por mund ... Read More

Edhe koha e lirë me bollëk shkakton stres

30/10/2018

Në morinë e obligimeve familjare dhe tensionit në punë shumë njerëz ndjejnë që nuk kanë mjaft kohë për veten. Por, sipas hulumtimeve, edhe koha e ... Read More

Tension në Kuvend, Xhaferi jep një orë pushim

14/03/2018

14 March 2018 / 14:13 Për shkak të tensionit të krijuar brenda në seancën ku pikë e parë e rendit të ditës ishte  edhe ligji ... Read More