Tag: ‘Terapia

Terapia e rërës kundër reumatizmës

27/08/2019

Vuani nga reumatizma? Terapia e rërës, e jashtëzakonshme!Që në lashtësi, njerëzit kanë trajtuar reumatizmën duke u zhytur e mbuluar gjithë trupin me rërë të nxehtë. ... Read More

Terapia që trajton kancerin e prostatës rrit rrezikun për demencë

08/07/2019

Terapia hormonale, e cila përdoret për të trajtuar kancerin e prostatës tek meshkuj ka rezultuar se rrit rrezikun e demencës, shkruan Dailymail, transmeton Gazeta Express.Terapia ... Read More

Nuk do ta besoni, por sperma shëron këto sëmundje

06/06/2019

Terapia e spermës konsiston në gëlltitjen e spermës së një mashkulli të shëndetshëm me shumë se dy herë në javë, duke përfituar për shëndetin e ... Read More

Është zbuluar koha më e mirë kur duhet të rrezatoheni kundër kancerit, në mënyrë që të ulni të gjitha efektet e padëshirueshme

03/05/2019

Terapia kundër kancerit nuk rezulton gjithmonë me efekt të njëjtë te të gjithë pacientët Radioterapia e cila u jepet disa pacientëve të sëmurë nga kanceri ... Read More

Trajtimi i personave me dhimbje të shpinës

05/04/2019

Terapia kognitive e sjelljes, ushtrimet, manipulimi spinal dhe rehabilitimi interdisiplinor, paraqesin mjekimin më të mirë jomedikamentoz për të zvogëluar dhimbjet në pjesën e poshtme të ... Read More