Tag: tërheqës

Kush ishte Shën Valentini?

14/02/2020

Në mënyrë të rreptë, do të thotë të jetë. Ky tingull qesharak dhe tërheqës që ju dëgjoni çdo 14 shkurt është Shën Valentini që kthehet ... Read More

Pagat më të mëdha në Ligue 1 – Këta janë 20 lojtarët më të paguar, PSG dominon, Marseille paga të barabarta

08/02/2019

Ligue 1 është kthyer në një kampionat tërheqës edhe pse PSG është duke e dominuar. Klube si Marseille, Lyon, Lille e Monaco duhet të luftojnë ... Read More